Održan tradicionalni Božićno-novogodišnji prijem dužnosnika HDZ BiH KSB

U Franšiznom centru BiH u Vitezu održan je tradicionalni božićno-novogodišnji prijem dužnosnika HDZ-a BiH Kantona Središnja Bosna. Domaćini prijema su osim predsjednika ŽO HDZ-a BIH KSB Radoje Vidovića bili i predsjedatelj Sabora KSB Josip Kvasina te ministri u Vladi KSB imenovani na prijedlog HDZ-a BiH: Bojan Domić, Mirjana Plavčić, Feliks Vidović, Anto Matić i Zoran Marković.

 

 

Na prijemu su bili i visoki dužnosnici HDZ-a BiH: dopredsjednik HDZ-a BiH i Predsjednik FBiH Marinko Čavara, članica Predsjedništva HDZ-a BiH i Predsjednica kluba Hrvata u Domu naroda PSBiH Lidija Bradara kao i predsjednica Zajednice žena “Kraljica Katarina Kosača” HDZ-a BiH i izaslanica u Domu naroda PSBiH, Marina Pendeš.

 

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

 

U prigodnom govoru, predsjednik ŽO Radoje Vidović se osvrnuo na sve važnije političke trenutke u protekloj godini:

-Nakon Općih izbora pristupili smo formiranju Vlade Kantona Središnja Bosna. Uz to, potpisali smo jako bitne sporazume sa HDZ-om 1990 i HSS-om Stjepana Radića, te tako očuvali zajedništvo parlamentarnih hrvatskih stranaka u Kantonu  Središnja Bosna s krajnjim ciljem i djelovanjem za ostvarivanje ustavne jednakopravnosti konstitutivnih naroda u BiH. Naravno, uz navedeno najvažnija zadaća svih nas je stvaranje sigurnije poslovne klime, boljeg i pravednijeg društva i to možemo ostvariti samo kroz zajednički i predan rad”. – kazao je , pored ostalog, Vidović.

Kao i svake godine, dodijeljene su stipendije za po troje darovitih i uspješnih studenata iz 11 općina Kantona  Središnja Bosna.

 

(HDZ BiH)