Općina Travnik: Obavijest o privremenim izmjenama režima saobraćaja

Na osnovu člana 4. Odluke o organizaciji i bezbjednosti saobraćaja na području Općine Travnik („Službene novine Općine Travnik“, broj 6/12), obavještavamo Vas da zbog početka izvođenja radova- prekopavanje ulice Gimnazijska radi polaganja kablova toplovodne mreže i kablova vodovodne mreže u svrhu priključenja Mješovite srednje škole „Travnik“ će doći do izmjene režima saobraćaja u terminu od 05.09.2022.god. do 26.09.2022.god.  vrši se obustava saobraćaj za sva motorna vozila.

 

Taksi stajalište broj 2 – „Gimnazijska“ sa 9 (devet) mjesta za taksi vozila privremeno se izmješta na lokaciju u ulici Bosanska na potezu od crkve sv. Ivana Krstitelja do apoteke „Lašva“. Saobraćaj za Taksi vozila biti će omogućen od ulice Vezirska (trgovina CM).

U dijelu ulice Vezirska, most kod Gimnazije – KŠC će doći do izmjene režima saobraćaja u terminu od 06.09.2022.god. i 07.09.2022.god (zavisnosti od vremenskih prilika) zbog prekopavanja odnosno polaganja kablova toplovodne mreže i kablova vodovodne mreže u svrhu priključenja Mješovite srednje škole Travnik. Prekopavanje se vrši od kraja mosta do ulice Gimnazijska u širini mosta.

U ulici Školska u periodu od 29.08. do 04.09.2022.godine biće obustavljen saobraćaj radi izvođenja radova na vanjskom uređenju objekta škole

Ostali dio ulice Vezirska odnosno pravac prema Domu zdravlja i pravac prema Općinskom sudu vršit će se normalno odvijanje saobraćaja.

Zbog važnosti završetka radova na izgradnji nove zgrade Mješovite srednje škole “Travnik”, molimo građane da imaju razumijevanja i strpljenja .

 

(Općina Travnik)