Centralna Bosna

Organizacioni odbor manifestacije “Meokrnje 2022” uručio zahvalnicu načelniku Dautoviću

Članovi Izvršnog odbora Organizacionog odbora manifestacije “Meokrnje 2022. godine” na čelu sa predsjednikom Admirom Hadžiemrićem, načelniku Općine Travnik dr. Kenanu Dautoviću podnijeli su Izvještaj sa finansijskim pokazateljima sa manifestacije “Meokrnje 2022. godine” u čijem je sklopu organizovan Okrugli stol “Meokrnje – simbol borbe protiv fašizma” i planinarski pohod “Meokrnje 2022. godine”.

Admir Hadžiemrić u svojstvu predsjednika Izvršnog odbora Organizacionog odbora manifestacije “Meokrnje 2022. godine” obrazložio je načelniku Dautoviću ostvarene prihode i realizovane rashode te upoznao sa problemima sa kojima se susretalo tokom organizacije i koji su sa uspjehom prevaziđeni. Također, Admir Hadžiemrić upoznao je načelnika dr. Kenana Dautovića da je u pripremi Zbornik radova sa Okruglog stola „Meokrnje – simbol borbe protiv fašizma“ kao i da u dnevnim novinama „Oslobođenje“ u okviru sedmičnog dodatka „Pogledi“ objavljuju se radovi učesnika Okruglog stola kao i da je u pripremi Mala škola antifašizma „I ja sam antifašista“ koju organizuje SABNOR SBK/KSB i Organizacija demobilisanih boraca Odbrambeno – oslobodilačkog rata 1992-1995 Srednja Bosna.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Nakon obrazlaganja izvještaja, te prihvatanja istog od načelnika Dautovića i prijedloga za organizaciju manifestacije naredne godine, Admir Hadžiemrić uručio je načelniku dr. Kenanu Dautoviću zahvalnicu Općini Travnik za podršku u organizaciji manifestacije a Amela Lolić zahvalnicu za učešće u Okruglom stolu “Meokrnje – simbol borbe protiv fašizma”.

Kandidati SDA za Skupštinu Srednjobosanskog kantona