Scena

Otvorena izložba umjetničke fotografije

U galeriji Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“ u Travniku svečano je otvorena izložba  fotografija renomiranih fotografa Gordane Skenderija, Siniše Skenderija i Karla Gavrića. Tematika izložbe je slobodnog tipa. Prikazana su fotografska bilježenja svakodnevnog života, arhitekture, ljepote putovanja, ljepote prirode i samog čovjeka prikazanog na portretima…

izlozba1

U prisustvu brojnih  zaljubljenika u umjetničku fotografiju, izložbu je službeno otvorio izvršni direktor Sveučilišta/Univerziteta, Zdenko Vukić, zahvalivši se autorima na velikodušnom ustupanju njihovih umjetničkih djela ovoj visokoškolskoj instituciji, koja je još jednom potvrdila svoju opredijeljenost i ka poticanju umjetnosti  i umjetničkog izražavanja kao elementa kvalitete života.

U ime autora izložbe okupljenima se obratio Karlo Gavrić, koji je tom prilikom uručio i Pohvalnice trima autorima za najbolje ocijenjene fotografije pristigle na natječaj „Proljeće kroz moj objektiv“, kojeg je, u suradnji s autorima izložbe,organiziralo Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“.

Prvo mjesto pripalo je Enisu Muslimoviću, a na drugom i trećem mjestu su  Evel Muslimović i Džemil Belegić.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.