Promo

Posjetite “Travnik Wine Fest”

Dragi ljubitelji vina i gastronomije, sa zadovoljstvom vas pozivamo na nezaboravni događaj – TRAVNIK WINE FEST 2023! 🍾🍴 Novi projekt koji će obogatiti ponudu našeg grada!

 

TRAVNIK WINE FEST – Međunarodni vinski i gastro festival 🍷
Datum: 24. i 25.08.2023. godine
Vrijeme: [od 16:00 do 22:00 sati]
Mjesto: Internacionalni univerzitet u Travniku

Predstavlja se 25 vinarija i 10 gastro izlagača.
Imate priliku uživati u izboru od 25 renomiranih vinarija i 10 izvrsnih gastro izlagača. Očekuje vas degustacija vrhunskih vina i gastronomskih delicija koje će razveseliti vaše nepce.

Kušanje više od 300 raznih vina
Istražite široku paletu vina iz Bosne i Hercegovine, ali i iz bliskih vinskih regija. Više od 300 različitih vina čeka da ih otkrijete i uživate u njihovim jedinstvenim okusima.

Vizija

Naša vizija je stvoriti tradicionalno okupljanje koje će godinu za godinom privlačiti vinare, distributere vina, trgovačke lance, ugostitelje i vlasnike hotela. Želimo da TRAVNIK WINE FEST postane nezaobilazan događaj za sve zaljubljenike u vino, vinogradarstvo, vinarstvo i gastronomiju regije.

Sudjeluju vodeći stručnjaci

Na festivalu će prisustvovati vodeći vinari, stručnjaci, somelieri, ugostitelji, trgovci, mediji i drugi sudionici vezani uz vinogradarstvo i vinarstvo. Imat ćete priliku učiti od najboljih i upoznati se s najnovijim trendovima u industriji.

Sudjelovanje na festivalu

Da biste potvrdili svoje učešće, molimo vas da popunite prijavni obrazac koji možete pronaći na našoj službenoj web stranici i dostavite ga na email adresu: [email protected].
Više informacija o festivalu na: + 387 63 69 12 79.

Pripremite se za nezaboravno iskustvo koje će obilježiti vaš ljubav prema vinu i gastronomiji! Označite datum, pozovite prijatelje i pridružite nam se na TRAVNIK WINE FEST-u!