Oglasi

Provedite nezaboravno ljeto na Jadranu

Savez RVI SBK  i Društvo za zapošljavanje osoba sa invaliditetom „Apel – Promet“ osamnaestu godinu za redom za svoje članstvo i sve zainteresirane građane organizuje ljetovanje u Gradcu i Podacama, na najljepšem dijelu Jadrana – Makarskoj rivijeri. Ljetovanje je organizovano na bazi osmodnevnih aranžamana.

Osnovni aranžman obuhvata prijevoz autobusima visoke turističke klase  sa klimom i TV-om. Smještaj u dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim „studio apartmanima“. Pored osnovnog u ponudi je i apartmanski smještaj sa klimom, kao smještaj na bazi punog pansion i polupansiona.

Smještaj u Podacama organizovan je u studio apartmanima i od plaže je udaljen maksimalno do 200 metara, sa ishranom organizovanom u Restoranu „Obala“.

Smještaj u Gradcu organizovan je u Vili „Fefan“ udaljenoj 350 metara od plaže, te u apartmanima u neposrednoj blizini novootvorenog Hotela „Sunce“ koji je smješten uz samu morsku obalu.

„Apel Promet“ sve navedene aranžmane nudi na šest mjesečnih rata uz potpis odgovarjućeg ugovora između Saveza RVI SBK i zainteresiranih preduzeća  i institucija.

I ove godine kao i svih predhodnih za RVI, članove porodica  šehida i poginulih boraca omogućeno je ljetovanje uz plaćanje na rate.

Sve informacija o ljetovanju sa „Apel Prometom“ možete dobiti na telefon 030/511 748 ili svakim radnim danom  u prostorijama Saveza ratnih vojnih invalida u ulici Čabruša bb  u Travniku.

Za sve  informacije na raspolaganju su Vam i mobiteli 061/182 993 i 061/598 891.

Kako izgledaju smještajni kapaciteti pogledajte u narednom videu: