Sport

Uspjeh Nine Vidović i BK “Tempo”

Protekli vikend članovi Biciklističkog kluba “Tempo” iz Viteza vozili su Državno prvenstvo – XCM Cesta sunca u Čapljini i ostavili zaista zapažene rezultate.

 

Nikola Josipović uzeo je 3.mjesto u kategoriji Master C, Marin Sučić 5.mjesto u kategoriji Master B , dok Filip Đido nije završio utrku zbog tehničkih problema.

Nina Vidović zauzela je 2. mjesto u kategoriji Women Elite te izlaskom na postolje pored Lejle Njemčević osigurala sebi direktnu kvalifikaciju za Balkansko prvenstvo 2024. na Blidinju.

– Prije svega, bila mi je ogromna čast stajati na postolju sa Lejlom Njemčević od koje na svakoj trci mogu dosta toga naučiti. Očekivala sam rezultat, ali ne i kvalifikaciju na Balkansko prvenstvo što je naravno ogroman vjetar u leđa za mene na početku same sezone. Što se tiče same staze i vremenskih uvjeta, bila je to jedna spartanska borba do samog kraja. Čestitke i mojim kolegama iz kluba jer smo zaista ostvarili odlične rezultate. Želim se zahvaliti svima na podršci, prije svega mojoj obitelji koja je tu odigrala glavnu ulogu, mom BK Tempu koji mi je omogućio odlazak na trku, treneru Amaru Njemčeviću koji ne odustaje od mene čak i kada ja sama nisam sigurna u sebe i naravno ogromnu zahvalu dugujem mojim sponzorima: Spartan sport, 3D plan& design i Caffe House Vitez. Rezultat svakako pravdamo na Balkanskom prvenstvu. – kazala nam je Nina Vidović.