Restoran IUT – jedinstvena gastronomska ponuda u Travniku

U jedinstvenom enterijeru restoran IUT gostima nudi sasvim novu gastronomska ponudu u Travniku. Pomno sastavljeni meni garantuje uvijek postojan kvalitet pristupačnog cjenovnog ranga. Hotel i restoran IUT predstavljaju odličan spoj opuštene atmosere za odmor, ali i predah uz potpuni užitak u restoranskim specijalitetima koji će zadovoljiti i najzahtjevnije goste.

 

Kroz igru teksture i okusa, gdje svaki desert sadrži nešto hrskavo, ali i nešto svilenkasto, kreiraju se slastice i za najzahtjevnije sladokusce.

-Dovoljno je da naši gosti imaju ljubav prema hrani, otkriju nam svoje osnovne afinitete i mi ćemo se potruditi da im serviramo pravu magiju okusa, koja započinje predjelom, nastavlja glavnim jelom i završava desertom. Sve to uz odabir željenog pića garantuje nezaboravne trenutke uživanja kazali su nam kuhari restorana IUT.

Bilo da ste za poslovni ručak, kafu s prijateljima ili domaće kolače, ugodni ambijent restorana IUT zadovoljit će svačiji ukus.

Restoran IUT se nalazi na adresi Aleja Konzula – Meljanac bb, a radno vrijeme je svaki dan osim nedjelje od 07:00 do 23:00 sata.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript