BiznisServisTravnik

U subotu otvorenje prodajnog objekta Mercator u Travniku

Trgovački lanac Mercator otvorit će svoj prvi objekat u Travniku  u subotu 26. septembra 2020.godine sa početkom u 10 sati na adresi  Bosanska bb u sklopu Lipa Shopping Centra.

 

Trgovačko preduzeće “Tržni centar d.d – u mješovitoj svojini” iz Sarajeva i Poslovni sistem Mercator d.d. Ljubljana 1999. godine su osnovali društvo “Mercator tržni centar d.o.o.” Sarajevo, a 2000. godine Mercator BH otvara prvi prodajni objekat u Bosni i Hercegovini – Mercator Centar Sarajevo. Otvoren je 01.12.2000. godine, ali je ubrzo postao prepoznatljivo obilježje grada u kome je smješten.

 

-Naši dragi kupci imaju velik izbor veoma kvalitetnih Mercator proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama. Kontinuirano razvijamo i unapređujemo trgovačku marku Mercator, koju čine proizvodi renomiranih bosanskohercegovačkih ali i regionalnih proizvođača, sa strogo kontrolisanim porijeklom robe.  Zato smo ponudili više od 800 Mercator proizvoda, rađenih sa velikom ljubavlju, iskustvom i znanjem, te ojačali partnerske odnose s dobavljačima koji izrađuju vrhunske proizvode za vas. Želimo zadovoljiti potrebe cijele porodice i sa velikom pažnjom smo se  posvetili razvoju svake kategorije proizvoda. – poručuju iz Mercatora.