Biznis

Uspješna saradnja BH Telecom-a i Općine Travnik se nastavlja kroz Sajam ITReboot 2022

Načelnik općine Travnik, prof.dr. Kenan Dautović danas u  Sarajevu, bio gost generalnog direktora BH Telecoma, Sedina Kahrimana. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji BH Telecoma i Općine Travnik, koja je ocijenjena kao veoma dobra, a bilo je riječ i o novim zajedničkim projektima.

 

-BH Telecom je generalni pokrovitelj IT sajma „IT Reboot vol 2.0“ koji se održava ove godine od 15. do 17. decembra u Srednjoškolskom centru Travnik. Gospodin Sedin Kahriman će biti jedan od učesnika panela na navedenom sajmu. Tema panela je „IT sektor kao pokretač razvoja lokalne zajednice“ a održati će se 16.12.2022. godine (petak) sa početkom u 10:00 sati u amfiteatru Srednjoškolskog centra. – objavio je načelnik Dautović na svom Facebook profilu.

 

Drugo izdanje Sajma informacijskih tehnologija ITReboot vol 2,0 održat će se u Travniku od 15. do 17. decembra ove godine uz učešće vrhunskih izlagača, predavača i panelista, rečeno je na konferenciji za novinare. Organizatori sajma su Općina Travnik i Centar za edukaciju mladih (CEM), a generalni sponzor BH Telecom. Sajam će ove godine biti održan u novootvorenom Srednjoškolskom centru u Travniku.