Zbog povećanog broja oboljelih od gripe JU Bolnica Travnik ograničila posjete

JU Bolnica Travnik ograničila je posjete zbog povećanog broja oboljelih od gripe, dok su posjete pojedinim odjelima, na kojim su smješteni najrizičniji pacijenti,  potpuno zabranjene.

 

-S obzirom na novonastalu higijensko-epidemiološku situaciju i pojavu velikog broja oboljelih od gripe, a prema preporuci Tima za kontrolu bolničkih infekcija, donosim ovu naredbu kojom se zabranjuju posjete Odjelima visokog rizika: Jedinica intenzivne njege i terapije Anesteziološke službe, Odjel akušerstva i Ginekološko-porođajne službe, Poluintenzivna njega Interne službe i Poluintenzivna njega Neuropsihijatrijske službe. – stoji u naredbi direktora JU Bolnica Travnik, prim.dr Mirsada Granova.

Ograničene su posjete na Odjele niskog rizika u trajanju od 30 minuta, uz ograničenje broja posjetitelja do dva na jednog bolesnika na Interni, Hirurški, Pedijatrijski odjel, Neurološki i Psihijatrijski odjel, te Ginekološki odjel, stoji u obavjesti iz travničke bolnice.

Zabranjena je posjeta djeci i bolesnim posjetiteljima, kao i zadržavanje na hodnicima Bolnice. Zabrana traje do daljnjeg.

 

(JU Bolnica Travnik)