Info

Amar Migalo – zaštitno lice novog događaja u Travniku

Vezirov Dućan Travnik s ponosom najavljuje događaj za pamćenje koji će se održati 25. novembra, u sklopu proslave Dana Državnosti Bosne i Hercegovine. Amar Migalo iznio je svoje uzbuđenje povodom ovog značajnog trenutka.

– Čast mi je biti dio ove veličanstvene priče, koju s nestrpljenjem iščekujem da podijelim s građanima Travnika. Veliki trenuci zaista se vraćaju na velika vrata, a ovaj događaj će biti nezaboravan za sve nas.” – kazao nam je Amar Migalo.

Amar Migalo

Vezirov Dućan Travnik, kao organizator manifestacije, obećava nezaboravan doživljaj za sve prisutne. Očekuje se da će se građani Travnika okupiti kako bi zajedno proslavili Dan Državnosti i uživali u programu koji će uključivati različite aktivnosti, kulturne sadržaje…

 

Ovaj događaj predstavlja priliku za zajedništvo i proslavu identiteta Bosne i Hercegovine te će sigurno ostati urezan u sjećanjima sudionika. Vezirov Dućan Travnik poziva sve građane da se pridruže ovom posebnom događaju i zajedno stvore nezaboravan trenutak u povodu nacionalnog praznika.