Izbori

OO SDA  Travnik danas započeo kampanju za opće izbore

Konferencijom za novinare i predstavljanjem kandidata Općinski odbor Stranke demokratske akcije (SDA)  Travnik danas je zvanično  započeo predizbornu kampanju za predstojeće opće izbore u BiH.

 

 

Na konferenciji za novinare održanoj u prostorijama OO SDA zvanično je najavljen početak kampanje.

-Danas je OO SDA Travnik zvanično pokrenula medijsku kampanju za predstojeće opće izbore. Početak kampanje govori da SDA na prostoru općine Travnik ima apsolutnu podršku. U svim naseljenim mjestima smo dobrodošli i dobro podržani. To govori da ćemo imati uspjeha i da ćemo imati pobjedu i na ovim izborima. – kazao je Tahir Lendo, nosilac liste SDA za Skupštinu SBK.

Na promociji organiziranoj u Centru za kulturu općine Travnik predstavljeni su kandidati OO SDA Travnik za sve nivoe vlasti pred stojećim općim izborima: dr. Amira Skaka, Fahreta Ribo, Altijana Mameledžija kandidati za Parlamentarnu Skupštinu BiH, dr. Mirsad Peco, Albina Brajić, Refik Poparić i Vehida Suljić kandidati za Parlament F BiH, Tahir Lendo, Irma Čorbić, Alaga Hodžić, Vahida Softić, Ibrahim Salkica,Jasmin Hrnjić, Fahrudin Melić i Adnan Zolota kandidati za Skupštinu SBK.