Centralna Bosna

Saradnja Ministarstva obrazovanja SBK i Studentskog centra Mostar

U Ministarstvu obrazovanja, mladih, kulture i sporta SBK-a održan je radni sastanak ravnateljice Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru Anite Glibić i resornog ministra Bojana Domića.

 

Na sastanku se govorilo o saradnji Srednjobosanskog kanton i nadležnog ministarstva sa Studentskim centrom u Mostaru, te o projektima koji imaju za cilj podizanje studentskog standarda kada su smještaj i ishrana studenata u Mostaru u pitanju.

Ravnateljica Studentskog centra Anita Glibić istaknula je kako je Ministarstvo obrazovanja SBK na čelu sa ministrom Domićem jedan od najvažnijih partnera Centra i kako iz ovog kantona velik broj studenata koristi njihove usluge zbog čega je jako bitna saradnja i razumijevanje za studentske potrebe s obje strane.

Ministar Domić izrazio je zadovoljstvo radom Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru kroz prethodne godine te istaknuo kako projekti koje Centar ima za naredne godine pokazuju kako menadžment Centra jako dobro razumije potrebe studenata i ide u korak s promjenama i potrebama mladih što je jako bitno, te kako podrška Ministarstva neće izostati.