Tehno

SARAJEVO LOADING FESTIVAL: 30 najvećih regionalnih influensera u Sarajevu

Sarajevo će 28. oktobra biti centar gaming svijeta, kada će u Dvorani Goran Čengić otvoriti svoja vrata za najveći gaming event u regionu – Sarajevo Loading Festival.

 

Ovaj događaj će okupiti ljubitelje gaminga iz cijele regije, a atmosferu će dodatno zagrijati prisustvo nekih od najvećih imena regionalne gaming scene.

Na čelu naše ambasadorske ekipe nalaze se trojica vodećih gaming majstora: Namik Nuni Đulić, Marko KOFS i Viktor BloodMaster.
No, oni nisu jedini influenseri koji će obilježiti ovu posebnu priliku.

Sarajevo Loading Festival s ponosom najavljuje da će njegovu čar dodatno upotpuniti i Barbi Afrika, Bogdan (Serbian) Lalović te Gallasandala. A to nije sve! Uživajte i u prisustvu fantastičnih Vanimy, Ćofi i Vicostein koji će se pridružiti ovom gaming spektaklu.

Također, ovogodišnji festival će obilježiti šesta sezona Business gaming lige. Fokusirat ćemo se na temu umjetne inteligencije, predstavljajući AI ambasadora, novu figuru u digitalnom svijetu koja koristi AI tehnologiju za kreiranje sadržaja.

Za sve vas koji želite osigurati svoje mjesto na ovom nezaboravnom događaju, karte su dostupne za kupovinu na kupikartu.ba. U ponudi su regularne i VIP karte, koje nude i niz dodatnih pogodnosti.

Ukoliko ne stignete obezbijediti kartu online, ne brinite! Karte će biti dostupne i na samom ulazu dvorane na dan festivala.
Za sve fanove naših ambasadora i popularnih igara, imamo sjajne vijesti! Uskoro kreće predprodaja ekskluzivnog merchandisea na našem web shopu loadingfest.ba.

Obezbijedite sebi originalni merch svojih omiljenih ambasadora i najdražih igrica.
Ponosni smo što i ove godine surađujemo sa Pomozi.ba gdje 10% od prodanih karata ide u fond za liječenje. Pored toga, svi članovi “Porodice Tri Plus” ostvaruju popust od 20% pri kupovini karata.

Za više informacija, posjetite našu web stranicu loadingfest.ba, ili nas pronađite na Facebook i Instagram profilu “Loading festival”.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na [email protected].
Vidimo se na Sarajevo Loading Festivalu i stvarajmo zajedno nezaboravne gaming trenutke!