Biznis

Start IT centar Sveučilišta/Univeziteta „VITEZ“ u Travniku nastavlja sa radom

 

Start IT centar Fakulteta informacijskih tehnologija na Sveučilištu/Univerzitetu  „VITEZ“ u akademskoj 2016/2017. godini nastavlja rad organiziranjem radionice programiranja, koja će se održavati  četvrtkom u 14 sati, u zgradi Sveučilišta „VITEZ“ u Travniku (Ul. Školska 23).

Predavač će biti viši asistent na FIT-u,  mr. Mahir Zajmović.

Prisutni mogu biti samo članovi Start IT centra koji imaju člansku karticu. Svi koji žele pristupiti Start IT centru i dobiti člansku karticu mogu se obratiti Studentskoj službi.

start_it1

 

Inače, u ovoj akademskoj godini profesori i asistenti Fakulteta informacijskih tehnologija pripremaju brojne aktivnosti s ciljem upoznavanja  učenika srednjih škola u KSB/SBK s ovim fakultetom, koji je  prepoznat kao pouzdana visokoobrazovna institucija i čijih završenih studenata nema na biroima za zapošljavanje.

Srednjoškolcima će biti predstavljen rad Start IT centra u koji će se, prema vlastitoj želji, moći uključiti i odmah započeti s vježbama, a također, bit će organizirana i natjecanja  učenika iz informatike s vrijednim nagradama za najbolje plasirane.

Podsjetimo kako je Start IT centar mjesto znanja, inovativnosti i kreativnosti i namijenjen je svim mladima kojima je potreban pristup Internetu  i prostor za rad.

U zgradi Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“ u Travniku na raspolaganju imaju suvremeno opremljen prostor u kojem će se educirati kroz besplatna predavanja, radionice i tečajeve programiranja, administracije mreža, dizajna i multimedije te razvoj mobilnih aplikacija koje će voditi stručnjaci iz IT oblasti.

Spomenimo i to kako su brojni informatičari, koji su se školovali na FIT-u Sveučilišta „VITEZ“, danas priznati informatički stručnjaci u zemljama EU.