ServisTravnik

U sklopu bolnice dr. fra Mato Nikolić otvoren luksuzni Caffe restoran “MGM”

U srijedu 22.01.2020. godine u sklopu hrvatske bolnice “dr.fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj otvara se luksuzni caffe restoran “MGM”. Caffe restoran “MGM” nalazi se u sklopu nove, šeste lamele bolnice u Novoj Biloj, a sa svojih 70 sjedećih mjesta svim posjetiteljima omogućit će ugodan boravak.

 

Topli ambijent s udobnim stolicama čini da posjetitelji nakratko ostave brige na pragu restorana i donosi pravo osvježenje bolnici i njenim kako uposlenicima tako i pacijentima/korisnicima. Caffe restoran, koji zvanično kreće s radom 22.01.2020., srijeda, imat će raznovrsnu ponudu jela i pića, a radno vrijeme bit će od 06:30 do 22 sata.

Da se radi o potezu koji će mnoge obradovati, nema dvojbe. Liječnici, medicinsko i drugo osoblje, pacijenti i posjeta moći će, u ugodnom ambijentu, dobiti sve što požele, od vrhunske jutarnje kave do ukusnog i slasnog ručka.

Ovo je još jedan dokaz da Uprava hrvatske bolnice dr.fra Mato Nikolić ide u korak s modernim ustanovama, jer ovakav tip objekta potreban je svakoj većoj i kvalitetnoj javnoj ustanovi, a Hrvatska bolnica dr. fra Mato Nikolić jedna je od njih.

 

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript