Sport

Dudić: Cilj je povratak u Premijer ligu BiH!

– Cilj je povratak u Premijer ligu BiH i Uprava nam je osigurala sve uslove da to i ostvarimo! – kazao je na današnjoj konferenciji za novinare Feđa Dudić, član Stručnog štaba NK Travnik uoči početka proljetnog dijela sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.

Pred gostovanje u Mostaru i prvi susret proljetnog dijela prvenstva protiv „Rođenih“ prisutnim medijima su se pored trenera Feđe Dudića, obratili i golman Adis Nurković, te kapiten “Vezira” Ajdin Nuhić.

Trener Dudić se zahvalio Upravi kluba te istakao kako su im obezbijeđene kvalitetne pripreme. Povreda Zaimovića  je malo poremetila koncepciju i on najvjerovatnije sutra neće moći konkurisati za početnih jedanaest.

S obzirom da nije bio zadovoljan mlađim igračima, kazao je kako oni trebaju biti budućnost ovoga kluba, međutim u jednom trenutku su se opustili i nisu davali sve od sebe. Nakon par sastanaka se to promijenilo.

-Goloman se nametnuo i sutra će početi utakmicu. – kazao je trener Dudić.

Prema njegovim najavama sutrašnji susret u Vrapčićima trebali bi započeti: Nurković, Kovač, Pejić, Pekija, Hasanhodžić, Nuhić, Baltić, Smajić, Goloman, Jusufbašić, Zukić.

Članske karte i dresovi

Nogometni klub „Travnik“ , predstavio je  nove članske kartice u tri kategorije:

  1. Članovi kluba (40 KM). – tamnoplava kartica
  2. Penzioneri, djeca, pripadnice ljepšeg spola i nezaposleni (20 KM) – svijetloplava kartica
  3. VIP članovi (500 KM) – žuta kartica

Svi članovi će dobiti člansku karticu, BESPLATNO majicu (Travnik 1922), BESPLATAN ulaz na domaće utakmice ove polusezone, BESPLATNU upotrebi WiFI-a, popust od 10% na sve artikle u fan shopu i redovne informacije vezane za klub na email.

VIP članovi će dobiti BESPLATAN ulaz na sve domaće utakmice godinu dana, mjesto u VIP loži s ispisanim imenom na fotelji, brzi ulaz u VIP ložu kao i nesmetan pristup svim tribinama. Broj VIP fotelja je ograničen a sav prihod od prodaje VIP kartica će biti investiran u projekte vezane za renoviranje klupskih prostorija, stadiona Pirota i izgradnju pomoćnih terena s umjetnom travom za omladinski pogon i prvi tim.

Predstavljeni su i novi dresovi brenda No. 1, 100% travnički brend.