Lifestyle

Pred nama je drugi Žuja Winter Music Fest u FC BiH

 

Vikend rezerviran za veliki Žuja Winter Music Fest je pred nama! Sutra nas u Franšiznom centru BiH očekuje prvi sajam craft i specijalnih piva u regiji sa vrlo zanimljivim sadržajima! Prezentacije piva, razna natjecanja s pivom, odlične nagrade za pobjednike, nagrade iznenađenja za drugoplasirane i trećeplasirane te utješne nagrade za sve natjecatelje. Subota završava koncertom grupe The Babe Barbarella u kongresnoj dvorani hotela Central, ulaz besplatan!

Ovaj jedinstveni festival svoj vrhunac će doživjeti u nedjelju, na velikom koncertu dobro poznate grupe Bolero koja će pred posjetiteljima izvesti neke od najvećih hitova koje svi dobro pamtimo: Galebovi, Jelena, O jesenjinu, Krčmarska Moskva, Sjećanja i mnoge druge! Osim grupe Bolero nastupa i Exponent band! Ulaznice možete nabaviti na recepciji hotela Central u Vitezu ili u caffe Studio Novi Travnik.

Detaljan program festivala

Subota: 04.02.2017.

15-20h – otvorenje sajma craft i specijalnih piva

16:00 beer pong (glavna nagrada 100KM, za drugo i treće mjesto nagrade iznenađenja)

17:00 prezentacija o pivu i načinu izrade kućnih vrsta piva

18:30 pogodi koje pivo (glavna nagrada 100KM, za drugo i treće mjesto nagrade iznenađenja)

19:30 natjecanje u brzom ispijanju piva (glavna nagrada 100KM, za drugo i treće mjesto nagrade iznenađenja)

20:30 nastup grupe The Babe Barbarella – ulaz besplatan

Putovnica sajma – prvih 100 posjetitelja imat će priliku kupiti festivalsku čašu za pivo uz koju dobivaju putovnicu sajma kojom će moći potpuno besplatno degustirati po 1dl svih vrsta piva:

Oldbridž Craft Brewery iz Mostara

Livanjska pivara iz Livna

Castrum Craft Brewery iz Doboja

Gelender iz Sarajeva

Džudžan craft pivovara iz Mostara

Raft Brewery iz Foče

Tomislav – Molson Coors

Svi natjecatelji u nagradnim igrama osvajaju utješne nagrade, a posjetiteljima priređujemo veliko selfie natjecanje – pošaljite svoju fotografiju sa sajma na fan page Franšiznog centra BiH, fotografija s najviše lajkova osvajaja posebnu nagradu iznenađenja! Proglašenje pobjednika selfie natjecanja u nedjelju!

Nedjelja: 05.02.2017.  u 20h – koncert grupa Bolero i Exponent

Ulaz 10 KM

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 10KM možete kupiti na recepciji hotela Central u Vitezu, u caffe Studio Novi Travnik. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 15 KM.

Čarobna atmosfera, puno druženja, zabave i odlične glazbe dobro poznatih glazbenih grupa!

Očekujemo vas na Žuja Winter Music Festu u Franšiznom centru BiH.