Oglasi

Praktična obuka – Facebook i Instagram marketing

Želite povećati prodaju, prepoznatljivost brenda, doći do novih kupaca i zadržati stare? Onda je kurs Facebook i Instagram marketing kojeg organizira Centar za poslovnu edukaciju upravo za vas!

 

Kroz kurs će vas voditi Ena Tuzlak – ekspert za oglašavanje na društvenim mrežama iz agencije New Media People. Kurs obiluje primjerima iz prakse i u potpunosti je interaktivan.

Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj kurs imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse, a sve to u maloj grupi sa maksimalno 12 polaznika.

 

KOME JE NAMJENJEN KURS

-Svima koji žele naučiti kako iskoristiti prednosti Facebook i Instagram marketinga za svoje poslovanje od samostalnih djelatnosti, agencija, malih firmi, internet prodaje do onih koji žele osigurati dobar posao u nekoj od marketing agencija.

-Osobe sa znanjem Facebook i Instagram marketinga veoma su tražene i odlično plaćene za svoj rad. Veliki broj marketinških agencija i firmi u BiH već imaju ili otvaraju nove odjele koji se bave isključivo Facebook i Instagram marketingom i potražnja za specijalistima koji posjeduju znanja iz digitalnog marketinga raste iz dana u dan.

 

KORISTI ZA POLAZNIKE

 

Polaznici će kroz praktičan rad naučiti kako samostalno kreirati i voditi Facebook i Instagram stranice, objavljivati odlične postove, planirati i analizirati kampanje, osluškivati tržište i iskoristi najbolji trenutak za plasman vašeg proizvoda ili usluge te još mnogo toga.

 

Pozovite nas za dodatne informacije

033 260 505 – Sarajevo

035 245 222 – Tuzla